UWAGI DO KUCHNI

  Mimo wszystko dogodniej­szym wyjściem z sytuacji jest przenoszenie „brud­nych”, wstępnie obrobionych produktów do mycia na drugą stronę, niż np. brak’ źródła wody obok głównego miejsca pracy lub brak *miejsca wykończa­nia za trzonem kuchennym.Podobna uwaga odnosi się do uprzednio omówio­nej kuchni typu „U” Należy dążyć do tego, aby na jednym prostym odcinku znalazły się: główne miejsce pracy i zlewozmywak, lub główne miejsce pracy i trzon kuchenny; odpowiednio zaś trzon kuchenny lub zlewozmywak — na załamanym odcinku.

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Cześć, mam na imię Robert i prowadzę bloga na temat kuchni. Jeśli jesteś miłośnikiem tego tematu, zapraszam Cię z całego serca do lektury moich wpisów!
© Wszelkie prawa zastrzeżone