PŁASZCZYZNA ROBOCZA

Ten teoretyczny wobec tego ciąg płaszczyzn pracy nie tylko można, ale należy załamać. Skróci się w ten sposób drogę wzdłuz sta­nowisk pracy, nie skracając samej płaszczyzny robo cięsto trzeba i tak skracać ciąg płaszczyzn robo­czych z uwagi na rzeczywiste wymiary naszych kuchni. Chodzi jednak o to. aby robić to we właściwy sposob. tam gdzie można i bez uszczerbku dla sprawnego toku pracy. Należy przy tym pamiętać zawsze o zacho­waniu właściwej kolejności miejsc pracy.  Płaszczyzna robocza, przy prawidłowej ko ejnosci stanowisk pracy, może przybierać rożne kształty. Za­leży to od wielu czynników. Przede wszystkim jednak decyduje kształt pomieszczenia, usytuowanie w mm okna i drzwi oraz rozmieszczenie urządzeń wodno-ka­nalizacyjnych i gazowych. Ważne jest rowmez miejsce zlokalizowania przewodu wentylacyjnego.

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Cześć, mam na imię Robert i prowadzę bloga na temat kuchni. Jeśli jesteś miłośnikiem tego tematu, zapraszam Cię z całego serca do lektury moich wpisów!
© Wszelkie prawa zastrzeżone